Ksix, complements per al teu mòbil i tablet

Ksix Mobile Tech va ser creada en 2006 per Atlantis Internacional SL, majorista capdavanter al mercat d’Accessoris per a telefonia des de 1990, per donar resposta a la demanda creixent en accessoris de protecció i moda per a telèfons mòbils.

Ksix Mobile Tech és una marca que combina tecnologia, proximitat i comoditat d’ús. El nostre nom prové del terme anglès per definir la protecció de telèfons (Casi) i de l’any del seu llançament (Six) i el nostre objectiu és que els nostres clients treguin el màxim partit als seus dispositius mòbils.

Ja a les Botigues

Ksix Mobile

B8505CAR12-baja-resolucion B8505CAR14-baja-resolucion BXCIN01-baja-resolucion BXFU10W01-baja-resolucion BXFUT12W01-baja-resolucion BXSBLR-baja-resolucion

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *