MUNICH signa amb Hep! per la distribució dels seus productes a les Botigues

En breu, totes les Botigues Hep! comptaran amb productes Munich. El nou acord, ens permetrà fer ofertes úniques per a tots els federats.

MUNICH neix l’any 1939 creant calçat esportiu per a futbol sala, handbol o boxa entre altres esports. En els últims anys la firma ha aconseguit un lloc privilegiat en l’àmbit de la moda streetwear i ha obtingut un important creixement i consolidació tant en el mercat interior como en l’àmbit internacional.

Amb el pas del temps, MUNICH ha anat estenent la seva fama, i la inconfusible X, marcada en cada sabatilla, no és solament una marca registrada en més de 40 països, sinó que s’ha convertit en un símbol de prestigi i lideratge.

MUNICH

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *